Badminton / Nyheter / 2024 / Slik ser du badminton i OL!
MAX badminton 2.jpg

Slik ser du badminton i OL!

Det blir helt sikkert mye OL på norsk tv den kommende måneden, men det er litt vanskeligere å finne frem til sendinger fra badmintonturneringen. Tv rettighetene deles mellom Discovery (TvNorge og strømmetjenesten MAX) og NRK. Det enkleste om du vil se badminton er å skaffe et abonnement på MAX - der skal du kunne se alle kamper!

På Eurosport.nos nettside skrives det i deres program og tv-oversikt; "OL sendes på både moderkanalen TVNorge og den nye strømmetjenesten Max. Ved flere tilfeller går deler av en øvelse på TVNorge, men ikke alt. På Max kan du se absolutt alt fra OL i Paris. Står det for eksempel at en øvelse går fra 11:00 til 21:00 på TVNorge og Max, betyr ikke det at alt går på TVNorge eller at det begynner lineært klokken 11:00. Du kan derimot se øvelsene fra start til slutt på Max!"

NRK.no har også satt opp en programoversikt, hvor man får oversikt over alle godbitene - se her. Her er finalene i badmintonturneringen fredag 2. (MixD), lørdag 3. (HD) og mandag 5. august (DS & HS) satt opp, og det kan virke som at det skal sendes noe på TvNorge mandag 5. august.

Sannsynligvis vil det vises noen innslag fra badminton på TvNorge, men sikreste kort er nok å kjøpe et strømme-abonnement hos MAX (ser ut til å koste kr 89/mnd) - kanskje har du det allerede inkludert i ditt tv-abonnement? 

LIVE-Score fra OL-turneringen finner du på BWF sine sider her.

Den offisielle OL-nettsiden for badminton finner du her.

Les om Markus Barths OL-kvalifisering her.

Vi vil oppdatere denne siden, så snart vi har mer informasjon.

Forza Thon Stiftelsen VI